Stefan Mandachi, antreprenorul care a construit primul metru de autostrada din Moldova, are un nou proiect

Stefan Mandachi, omul care a creat un fenomen national dupa ce a construit primul metru de autostrada din Moldova, are un nou proiect pe care il aduce in atentia publicului. Acesta vrea sa faca un documentar despre mortii de pe soselele din Romania.

Vom incepe pregatirile pentru un film documentar de lungmetraj care are ca teme: tragediile care se repeta in Romania de 30 de ani din cauza accidentelor rutiere si a nesimtirii celor care au condus Romania; zona de confort si nepasare a romanilor; importanta unui pas mic de furnica pentru o tara intreaga; reactivarea constiintei romanilor; coruptia si politicul care contamineaza curajul oamenilor.” Anuntul a fost facut de pe contul de Facebook al acestuia, unde a si explicat cum vede el ca va arata documentarul.

Acesta va lua interviuri atat soferilor, cat si politicienilor. “Va urma o perioada de interviuri inclusiv cu politicieni pentru a incerca sa depistam cine sunt vinovatii pentru moartea a 2.000 oameni anual (multi nevinovati). Cu siguranta, stiu ei mai bine cine sunt vinovatii. Asta nu inseamna ca imi voi incalca promisiunea ca nu voi face politica vreodata in aceasta viata. Un film documentar inseamna DOCUMENTARE, de aceea este ilogic sa excludem din cercetare oameni politici”, a mai spus Stefan Mandachi.

In perioada urmataoare, antreprenorul va calatori mult prin tara noastra, incepand din Bucovina, pentru a duce mesajul sau la cat mai multe persoane. Asteapta sugestii din partea acestora, in special din partea celor care au pierdut persoane dragi in accidente rutiere sau care si-au distrus viata din cauza drumurilor dezastruoase.

Noi facem filmul! Impreuna #sieu #situ #sinoi”, isi incheie acesta explicatia de pe Facebook.

Stefan Mandachi a fost initiatorul unui fenomen care a prins repede aripi in Romania: acesta a construit primul metru de autostrada din Moldova, declansand protestul #sieu, timp de 15 minute, pe data de 15 martie 2019.