Idei de cadouri pentru copii activi si sanatosi. Partea a IV-a

paddle boardCrăciunul se apropie foarte repede, astfel că zilele acestea sunt ideale pentru achizționarea cadourilor de Crăciun pentru persoanele iubite din viața noastră. Dacă ești părinte sau ai un copil special în viața ta, anul acesta ar trebui să-i oferi cu totul și cu totul special. Pandemia a afectat viața copiilor, forțându-i pe foarte mulți să stea închiși în case perioade lungi de timp. Astfel, ei au dezvoltat un stil de viață sedentar și nu au mai făcut deloc mișcare. Ar fi cazul ca de acest Crăciun să oferi copilului din viața ta un cadou care să contribuie la dezvoltarea fizică și mentală a celui mic și să-l determine pe acesta să facă mai mult sport. Iată câteva idei de cadouri care sigur vor fi pe placul copilului special din viața ta și care îl vor ajuta să aibă un stil de viață mai activ:

1. Palete de batminton
Batmintonul este un sport foarte frumos care poate fi practicat de copii chiar și în casă. Acest sport îi ajută pe cei mici să-și miște corpul și să socializeze cu alte persoane. De asemenea, batmintonul este un sport care dezvoltă capacitatea de efort, puterea de concentrare și condiția fizică a copiilor.
2. Paddle board
Paddle board-ul este o placă gonflabilă, care plutește pe apă. Placa este confecționată dintr-un material foarte dur și rezistent, care este foarte asemănător cu materialul din care sunt confecționate plăcile tradționale dure. Cu toate acestea, plăcile de tip paddle board prezintă un avantaj foarte puternic în comparație cu plăcile tradiționale: sunt gonflabile, și astfel pot fi transportate cu ușurință în bagajul unui copil. Astfel, cel mic se urcă cu picioarele pe paddle board și vâslește pentru a-l deplasa pe apă.
3. O minge de volei
O minge de volei este ideală pentru un copil, fiind destul de ușoară. Acest sport poate fi practicat de copil împreună cu prietenii, fapt ce îi dezvoltă abilitățile de socializare.

Leave a Reply